Valikko Sulje

Sähköasennukset Outokummussa ja lähialueilla

Teemme kaikki kodin sähkötyöt luotettavasti ja pitkällä ammattiosaamisella Outokummussa, Polvijärvellä, Liperissä, Tuusniemellä ja lähiseuduilla. Meillä on kokemusta niin pienistä, kuin suuremmista sähköasennustöistä kodeissa ja yrityksissä. Suunnittelemme asiakkaideni kanssa valokatkaisijoiden ja pistorasioiden sijainnit, niin, että tilasta saadaan toimiva, kaikki tarpeet huomioiden. Meillä työskentelee useita sähköasentajia, joten voimme palvella nopeasti ja joustavilla aikatauluilla!

Remonttikohteiden sähkötöiden suunnittelu ja toteutus

Sähkötyöt tulevat esiin monissa pienissäkin remonteissa. Uusiin pintoihin pitäisi saada sähköt piiloon tai lisätä pistorasioita. Suunnitellaan yhdessä remonttikohteeseen toimivat sähköratkaisut!

Uudiskohteiden sähkötyöt

Rakennatko uutta taloa? Uuteen taloon kuuluu kaikenlaista sähkötyötä. Kysy tarjous!

Ulkovalojen asennukset

Valoa pimeyden keskelle. Piha piristyy kummasti ja ulkona on kivempi olla kun pihan valaistus on kunnossa. Ulkovaloja löydät tietenkin myymälästämme.

Vahinkoselvitykset / Vikavirtasuojaukset

Vahingon sattuessa tai laitteen rikkoutuessa vakuutusyhtiö pyytää asiantuntijaa selvittämään vahingon laajuuden ja kustannukset korjauksesta tai vahingoittuneiden laitteiden uusimisesta. Teemme paikanpäällä kustannusarvion tapahtuneesta ja ilmoitamme sen vakuutusyhtiölle. Kattavan kotivakuutuksen korvaus on aina tapauskohtainen ja eri yhtiöillä eri käytännöt. Toimitamme vakuutusyhtiölle vaadittavat selvitykset asiasta jonka jälkeen vakuutusyhtiö ja asiakas sopivat korvausmuodosta. Tämä palvelumme on aina asiakkaalle vakuutusyhtiön kustantamaa

Antenniasennukset, huolto ja korjaus sekä 4G-asennukset

Antenniasennus, antennihuolto sekä kaikki niihin liittyvät korjaukset ja laajennukset kuuluvat valikoimiimme. Tunnemme antenni- ja 4G/5G-verkot sekä eri tyyppiset internet järjestelmät. Olipa asennustyö pieni tai suuri, teemme sen mielellämme. Antennihuolto ja asennus tehtäviimme kuuluvat myös antennin suuntaus, lisäpisteasennukset, erilaisten data/mobiili antennien asennus, suuntaus ja mittaustyöt. Asennamme erilaisia antenneja kotien lisäksi hyvin erilaisiin kohteisiin.

Haluammekin tarjota kaikille asiakkaillemme parasta, ja ammattitaitoista
asennus- ja huoltopalvelua kaikissa antennialaan sekä verkkoratkaisuihin liittyissä tehtävissä.

Translate / Перекласти »