Valikko Sulje

WINDOWS / LINUX PÄIVITYKSET, HUOLTO SEKÄ ÄLYPUHELIN JA TABLETTI HUOLTO:

Onko Sinulla ongelmia tietokoneesi kanssa? Etkö saa ohjelmaa asentumaan? Iskikö virus? Pitäisi saada lisälaite tai kortti tietokoneeseen mutta et tiedä miten? Kone ei toimi, mutta syy on epäselvä? Meiltä saat apua tietokoneongelmiisi.

Tule käymään ja kerro huolesi, niin me kerromme sinulle mahdollisuuksien mukaan, miten ongelmasi voitaisiin ratkaista. Käytä hyväksesi edullista huoltopalveluamme! Tutkimme tietokoneesi ja selvitämme vian nopeasti. Tietokonehuolto tehdään pitävää kustannusarviota noudattaen.

Hoidamme huollot nopeasti, Sinun ei tarvitse odottaa viikkotolkulla. Keskimääräinen huoltoaikamme on noin 1 työpäivä. Asennamme kaikenlaiset lisälaitteet tietokoneisiin, myös pikana odottaessa.

Annamme ennen huoltoa suhteellisen tarkan arvion loppusummasta, ja mikäli tähän tulee muutoksia, otamme yhteyttä ja kysymme luvan mahdollisia lisäkuluja aiheuttaville huolloille. Olemme tarvittaessa aktiviisesti asiakkaan kanssa yhteydessä huollon aikana.

Kun lupaamme laittaa tietokoneen kuntoon, myös teemme sen, vaikka aikaa kuluisi vähän enemmänkin kuin laskun loppusumma näyttää. Emme veloita ”tekemättömästä työstä”. Emme myöskään huolla laitteita silloin, kun se on taloudellisesti kannattamatonta.

Annamme kaikille huolloille täyden huoltotakuun. Mikäli jotain on jäänyt huomaamatta huollossa, teemme jatko huollon täysin ilmaiseksi.

Joskus tulee tapauksia, joissa huollon hinnalla saisi jo tehokkaamman koneen tai laitteen. Tällaisissa tapauksissa suosittelemme asiakkaalle taloudellisesti järkevintä vaihtoehtoa.

ICT-HUOLTO: (Tietokoneiden huolto & päivitys)
Tietokoneiden ja kannettavien huolto sekä diagnosointi. Toimipisteessämme myös hoituu päivitykset ja asennuspalvelut. Kannettavien tietokoneiden pölyjenpuhdistus sekä jäähdytystahnan vaihdot. Opastamme myös pienimuotoisesti asiakasta mahdollisissa tietotekniikkaan ja älypuhelimiin liittyvissä asioissa.

ÄLYPUHELIMIEN JA TABLETTIEN PÄIVITYKSET, HUOLTO SEKÄ OPTIMOINTI:
Kauttamme onnistuu Android pohjaisiin älypuhelimiin sekä tabletteihin päivitykset, diagnosointi että optimointi. Kauttamme tapauskohtaisesti myös älypuhelimiin sekä tabletteihin näyttöpaneelin / lasinvaihto rikkoutuneen tilalle. Neuvomme myös puhelimien ja tablettien käyttöönottoa sekä käyttöä tarvittaessa.

KÄYTÖSTÄ POISTETTUJEN TIETOKONELAITTEIDEN VASTAANOTTO:
Hoidamme käytöstä poistettujen ATK-laitteistojen kierrätyksen puolestasi. Noudamme laitteet toimitiloistasi ja toimitamme laitteet asianmukaisesti kierrätykseen. Voit myös toimittaa käytöstä poistetut tietokonelaitteesi meille. Tuhoamme tiedot kaikista kierrättykseen tulleista laitteista ennen jatko kierrättykseen lähettämistä.

KÄYTETYT TIETOKONEET JA KOMPONENTIT:
Varastostamme löytyy testattuja purkuosia vanhempiin (joskus myös uusiin) tietokone / kannettava kokoonpanoihin, sekä tilanteesta riippuen valmiita käytettyjä ICT-Huollon kasaamia tietokonepaketteja, joihin on esiasenettu Windows 10 tai Linux, sekä Libre Office -toimisto-ohjelma. Käytetyillä tietokone komponenteilla sekä tietokoneilla on täysi toimivuus takuu. Mikäli tuote ei toimi odotetusti, saat rahasi takaisin tai mahdollisuuden vaihtaa laitteen toiseen.

TIETOJEN TUHOAMINEN:
Tietojen tuhoaminen käytöstä poistetuista laitteista, kuten kiintolevyistä sekä tallentavista medioista on ensiarvoisen tärkeää tietoturvan takia. Tuhoamme tiedot pysyvästi tietoturvallisuusohjelmistolla ennen uusiokäyttöön ottamista tai jatkokäsittelyyn toimittamista.

ASIAKKAAN YKSITYISYYS JA TIETOTURVA (GDPR)
Kaikki asiakkaan huoltoon tulevilla tietokoneilla sekä laitteilla oleva materiaali ja henkilökohtaiset tiedot, kuvat, salasanat, sähköpostiosoitteet, ym. ovat tietenkin ehdottomasti luottamuksellista ja salassapidon alaista. Emme koskaan luovuta mitään tietoja asiakkaistamme. Asiakkaittemme luottamus toimintaamme kohtaan on meille tärkeää. Asiakkaan antamia yhteystietoja käytetään vain yhteydenpitoon ja laskutukseen. Asiakkaan yhteystietoja ja muita mahdollisia tietoja säilytetään lakisääteisten vaatimusten mukaisesti.

Translate / Перекласти »